Babykamer decoratie

Babykamer decoratie

In verwachting? Spannend ... een bijzondere tijd komt er op je af! Maar je hebt de komende tijd ook veel om te regelen. Wat heb je allemaal nodig? Hoe wil je de babykamer gaan inrichten? Welke materialen? Een wiegje of ledikantje? Hoeveel rompertjes heb je eigenlijk nodig in het begin? Zijn die kleertjes echt niet veel te klein? Waar moet de box straks komen te staan? En zo nog 1000 dingen om mee bezig te gaan ...

Bij Sisällä Interieur & Gifts helpen we je graag op weg met de decoratie van het kamertje en de aankleding van je kindje zelf. Of het nu gaat om een mooi vloerkleed, leuke wanddecoratie of een lampje. Je vindt bij ons mooie merken zoals bijvoorbeeld Meyco Baby en KidsDepot. Daarnaast hebben we altijd fantastich leuke rompertjes, shirtjes en broekjes voor de allerkleinsten op voorraad. Niet van die 13-in-een-dozijn dingen, maar echt héle mooie kwaliteit.

Regelmatig wisselt ook onze collectie met knuffeltjes en ook om mooie herinneringen te maken verkopen wij de leukste artikelen. Denk daarbij voorbeeld aan een boek voor het 1e jaar van je baby van Lifestyle2Love of een prachtige bewaarbox speciaal gemaakt voor jouw baby. En natuurlijk zijn onze producten ook heel geschikt als kraamkado. Zien we je snel in onze winkel in Anna Paulowna of in de webshop van Sisällä?

Speelgoed voor baby en kind

Babykamer decoratie

Verzorging voor je kindje

Babykleding newborn

Link toevoegen