Conceptstores in Nederland

Conceptstores in Nederland

Wat is een conceptstore?

Een concept store is een winkel waar niet alleen de verkoop van producten centraal staat. De styling en het assortiment van de winkel zijn afgestemd op een centraal thema. De concept store speelt in op een brede behoefte van de klanten, waarbij er niet per definitie een direct verband hoeft te bestaan tussen artikelgroepen die er worden verkocht. De opkomst van concept stores is onder meer een gevolg van branchevervaging binnen de retailsector.

Ook Sisällä Interieur & Gifts in Anna Paulowna is zo'n geweldig leuke conceptstore. Zij richt zich op de Scandinavische leefstijl, ook wel hygge genoemd. Deze scandinavische stijl staat bekend om haar minimalistische en } rustige woonsfeer die ontzettend goed combineert met natuurtinten. Vroeger zag je vooral het gebruik van hout, roodtinten en wit maar deze Scandinavische stijl is prima te combineren met bijvoorbeeld gepoedercoate pastels. Hierdoor wordt het in de basis 'sobere interieur' net even wat levendiger en kun je er je eigen draai aan geven waardoor het écht jouw thuis wordt.

Als afgestudeerd interieuradviseur is de basis van de winkel gericht op wonen maar zoals de naam Sisalla Interieur & Gifts al verklapt vind je er ook een leuke collectie aan geschenken die indien gewenst in sommige gevallen ook nog gepersonaliseerd worden door middel van bedrukking of gravering van het artikel. Daarnaast is 'koken en eten' natuurlijk onmisbaar in een conceptstore. Je vindt bij Sisällä an ook een mooi assortiment aan serviezen en andere keukenaccessoires, en bijvoorbeeld thee in een mooie verpakking en nog veel meer ... kijk vooral even op de website of kom gezellig langs in de winkel in Anna Paulowna.

En ook de kleintjes worden natuurlijk niet vergeten want ook voor baby's en kinderen (en natuurlijk hun babykamer / kinderkamer) vind je bij Sisällä de leukste artikelen, kraamkado's en verantwoord speelgoed.

Bij veel conceptstores maakt de inrichting van de winkel zelf deel uit van het productaanbod. Zo ook bij Sisällä ... voel je niet schuldig als je op slag verliefd wordt op die prachtige tafel waar assortiment op uitgestald staat en hem ook wilt kopen, want dat kan! Vrijwel alle inrichting en meubels zijn ook gewoon te koop ...

Zien we je snel bij Sisällä Interieur & Gifts? Hyggelig!

Online vind je de winkel via www.sisalla.nl en 'offline' vind je de winkel van Sisällä op het adres Koshof 7 in Anna Paulowna.

Scandinavische conceptstore in Anna Paulowna

De leukste woonitems voor binnen en buiten

Interieur en lifestyle winkel

Link toevoegen