Droogbloemen

Droogbloemen

Droogbloemen, ze zijn weer helemaal trendy. Een bosje droogbloemen mag niet meer ontbreken in je interieur. Bloemisten slaan ze volop in en ook creatievelingen gaan er al lekker mee aan de gang. En als je heel goed zoekt kun je misschien zelf ook een bosje vinden in de natuur!

Heb jij al droogbloemen in huis? Met droogbloemen is namelijk onwijs veel leuks te doen, en het grote voordeel'... je doet er heel erg lang mee. Ze blijven binnenshuis lang goed en staan bij voorkeur niet in de zon. In direct zonlicht kunnen namelijk de kleuren vervagen en de bloemen broos worden. Ook houden droogbloemen niet van een hoge luchtvochtigheid, een bosje droogbloemen in de badkamer is dus niet zo'n goed idee. Van droogbloemen kun je ongeveer één tot drie jaar genieten. Best lang toch? Helemaal in vergelijking met verse bloemen die circa een week meegaan. Dan zijn droogbloemen -ondanks dat ze wat prijziger zijn in aanschaf- een budgetvriendelijke en duurzame keuze.

Droogbloemen maken het al snel gezellig en je kunt er alle kanten mee op, bijvoorbeeld een paar takken in een vaas of misschien wat verschillende droogbloemetjes in een glazen potje. En doordat ze veel langer kunnen blijven staan dan een gewoon bosje bloemen ben je eigenlijk nog eens voordelig uit ook.

Ook bij Sisalla Interieur & Gifts doen wij natuurlijk mee met deze trend. Niet alleen verkopen wij bosjes gemengde droogbloemen in mooie zachte tinten, ook stylen wij onze woonaccessoires er graag mee. En helemaal populair zijn onze hangende fotolijstjes met daarin een subtiel droogbloemetje. De fotolijstjes zijn van zichzelf al prachtig, maar de bloemetjes maken ze helemaal uniek!

Interieurtrend: Droogbloemen

Droogbloemen cadeaus

Prachtige droogbloemen vaas

Prachtige vaas kopen

Link toevoegen