Kussens en plaids

Kussens en plaids

Zachte materialen geven niet alleen gezelligheid in je woning maar zorgen ook dat de akoestiek ontzettend vooruit gaat. Je bent vast wel eens in een lege woning geweest ... klonk dat niet ontzettend hol? Dit los je eenvoudig op met gordijnen, plaids en kussentjes in je interieur. En laten wij nou toevallig onwijs coole plaids en kussens verkopen ...

Heerlijk om in de winter lekker met een plaid op de bank te hangen, lekker wijntje erbij ... meer heb je toch niet nodig? Fijne bijkomstigheid is dat de verwarming ook nog eens een graadje lager kan, erg prettig met de huidige gasprijzen.
En zomerdag? Ook dan voldoet een lekker dekentje als het in de avond wat afkoelt ... kun je fijn nog even langer buiten blijven zitten.

En kussentjes vind je werkelijk overal in huis. Natuurlijk om tegenaan te zitten op je bank, maar ook op je bed of zelfs buiten ... buitenkussens zijn echt geweldig tegenwoordig voor in je tuin of op je balkon. Net als de binnenkussens heb je ze in de leukste kleuren en zijn ze onmisbaar als woonaccessoire in je buitenruimte.

De akoestiek van je huis verbeteren

Prachtige kussens en plaids

Heerlijke woondekens koop je bij Sisällä

Link toevoegen